Salutació des de la regidoria

Des de la Regidoria de Comerç i Mercat les done la benvinguda al "Portal del Comerciant de Picassent", un espai virtual dedicat al comerç, al comerciant i al ciutadà.

L'objectiu d'esta Regidoria ha sigut i és oferir un lloc on els comerciants de Picassent puguen sol·licitar informació, assessorar-se o treballar de forma conjunta pel comerç local, tot això, a fi d'impulsar al sector comercial, com a generador de desenrotllament econòmic i qualitat de vida per al nostre municipi.  

Des de l'any 2009 l'Ajuntament de Picassent compta amb una Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) , una oficina d'atenció i assessorament al comerciant. Des d'este nuevo servicio queremos acostar als comerciants picasentinos, les seues associacions, emprenedors comercials i consumidors, tota la informació i iniciatives que, en matèria de comerç s'oferixen des de l'AFIC del nostre Ajuntament: actualitat comercial, normativa, campanyes publicitàries, agenda, assessoria on-line... i, tot el que és necessari per a posar a disposició dels seus usuaris el millor servici possible.

Aprofitant les possibilitats que ens oferixen les noves tecnologies, vos invite a visitar esta pàgina web, en la que podreu trobar una gran quantitat d'informació i multitud de servicis que este Ajuntament posa a la vostra disposició.

Una salutació

Martha Mónica Olguín Flores

  Regidora de Comerç i Mercat

Els nostres serveis

bàner atractividad comercial bàner via plan bàner encerta

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Picassent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball