Salutació des de la regidoria

Des de la Regidoria de Formació, Ocupació, Comerç i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Picassent, us done la benvinguda al “Portal del Comerciant de Picassent”, portal local i espai virtual dedicat al comerç, al comerciant i a els ciutadans i ciutadanes.

El nostre objectiu és que els i les comerciants de Picassent, sol·liciten informació, assessorament i treballen de forma conjunta pel comerç local, amb la finalitat d'impulsar i dinamitzar el comerç de proximitat del nostre municipi.  

Des de l'any 2009 el Ajuntament de Picassent compta amb una Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), com a nexe d'unió permanent entre els i les comerciants, les seues organitzacions representatives i l'Administració.

Pretenem acostar als i les comerciants picassentins, les seues associacions, emprenedors i consumidors, tota la informació sobre el procés de modernització del comerç local, que es ve impulsant, des de la Xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), tota la actualitat comercial, normativa, campanyes publicitàries, agenda, assessoria on-line, etc.

Per les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies, us convide a visitar aquesta pàgina web, en la qual trobareu una gran quantitat d'informació i serveis, que el Ajuntament posa a la vostra disposició.

Una salutació

 

 

Martha Mónica Olguín Flores

  Regidora de Formació, Ocupació, Comerç i Promoció Econòmica  

Ajuntament de Picassent

Els nostres serveis

bàner atractividad comercial bàner via plan bàner encerta

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Picassent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball