Salutació des de l'alcaldia

Una de les prioritats de l'Ajuntament és protegir a tots els sectors econòmics del municipi, dels quals, el comerç és un dels més importants.

Des del Consistori sempre hem estat al costat dels comerciants, reforçant el nostre compromís d'implicació amb un sector que genera riquesa i incentiva l'economia local.

Una mostra de la nostra responsabilitat amb els comerciants de Picassent és la posada en marxa de diferents accions de promoció comercial, com a campanyes d'animació, servicis d'assessorament i informació així com la creació d'una Agència per al Foment de la Innovació Comercial -AFIC-, un pas més de suport a este sector que ha de continuar sent tan dinàmic com fins ara.

Comprar a Picassent suposa invertir en el nostre poble, invertir en llocs de treball i per tant, invertir en el desenrotllament local del municipi, un requisit fonamental perquè Picassent continue creixent en servicis, infraestructures i sobre tot, en qualitat de vida per als seus veïns.

Este impuls del desenrotllament econòmic que volem per a Picassent passa, necessàriament, per un impuls cap a les noves tecnologies, una ferramenta que posem al teu abast a través de la pàgina web de l'Ajuntament www.picassent.es des d'on podreu accedir al Portal del Comerciant de Picassent.

Vull animar-vos que participeu en les iniciatives i campanyes que hem posat en marxa des del Consistori, accions que ajudaran a aconseguir, entre tots, un sector pròsper per al futur.       

                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Conxa García i Ferrer  

        Alcaldessa de Picassent

 

                                                                                        

                                                                                                     

Els nostres serveis

bàner atractividad comercial bàner via plan bàner encerta

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Picassent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball