Ajudes i subvencions

A continuació mostrem un menú temàtic d'opcions amb la llista de les ajude i subvencions en matèria de comerç convocades pels distints organismes públics, amb accés a l'enllaç corresponent punxant sobre l'escollida.

A través de l''ASSESORIA ON-LINE', podeu formular qualsevol consulta que serà atesa a través de correu electrònic, o concertar una cita amb el tècnic/a AFIC del seu municipi per a la resolució presencial de les qüestions que desitge plantejar.

EXERCICI 2017

BASES REGULADORES:

L'Ordre 14/2016, de 5 d'agost, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, publicada al DOCV de 17/8/2016, aprova les bases per les que es regula la concessió de subvencions en matèria de comerç, consum i artesania.

Posteriorment, les respectives resolucions de convocatòria establiran les actuacions objecte de subvenció, la seua dotació pressupostària, i els terminis de presentació de sol·licituds i justificació d'actuacions.

CONVOCATÒRIES:

Per Resolució de 16 de maig, del Director General de Comerç i Consum, es convoquen les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l'exercici 2017 (també disponible aquí extracte de la referida Resolució)

En esta convocatòria poden presentar-se sol·licituds per a les següents línees de subvenció (punxeu sobre l'ajuda per a accedir a detall, tràmit telemàtic i/o descàrrega d'impresos):

1. Per autonoms i pimes comercials:

2. Per Ajuntaments:

3. Para entidades intermedias / asociaciones:

 

A continuació mostrem un menú temàtic d'opcions amb la llista de les ajude i subvencions en matèria de ecomonia social convocades pels distints organismes públics, amb accés a l'enllaç corresponent punxant sobre l'escollida.

COOPERATIVES Y SOCIETATS LABORALS 2017

Els nostres serveis

  • bàner atractividad comercial

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Picassent Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball